Namens het hele team van DEVENTit wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024. Wij bedanken onze klanten, partners en relaties voor de prettige samenwerking en contacten. Fijne feestdagen 🌲🚀
 
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
   

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Fijne feestdagen! 
  • Dienstverlening rondom de feestdagen
     

Fijne feestdagen!

Namens het hele team van DEVENTit wensen wij u fijne feestdagen en een voorspoedig 2024. Wij bedanken onze klanten, partners en relaties voor de prettige samenwerking en contacten. 

We kijken terug op een bijzonder jaar waarbij wij stil mochten staan bij het 25 jarig bestaan van DEVENTit. Dit hebben we in mei gevierd met ons team met een bedrijfsreis naar Barcelona. In oktober hebben we het jubileum gevierd met onze klanten, relaties, familie, collega's en vrienden. Voor ons is het extra bijzonder jaar geweest met wederom een flinke groei van ons klantenbestand. Niet eerder hebben zóveel organisaties in een jaar gekozen voor Atlantis. Archieven, musea, bedrijven, gemeentes, historische verenigingen en andere collectiebeherende partijen hebben zich aangesloten. Ook zijn de samenwerkingsverbanden waar Atlantis toegepast wordt gegroeid met nieuwe deelnemers. Linked Open Data heeft in veel van deze trajecten een rol gespeeld. Het nieuwste pakket in ons aanbod, Atlantis Collectiebeheer Lite, heeft de deur naar Atlantis geopend voor partijen die daar in het verleden niet de middelen voor zouden hebben. Verder hielden we einde van dit jaar een klanttevredenheidsonderzoek. Die heeft ons bevestigd wat wij op een zeer goede weg zitten met onze software en dienstverlening. 

2024 zal voor ons in het het grootste deel teken staan van de overgang naar Atlantis 7. Een ingrijpende gebeurtenis voor ons bedrijf, die veel vraagt van onze collega's. Maar wat hebben we er zin in. Ook onze klanten kunnen niet wachten om over te stappen. Atlantis 7 gaat een flinke upgrade betekenen op het gebied van gebruikersvriendelijkheid, flexibiliteit en performance. 

     
Dienstverlening rondom de feestdagen
Met uitzondering van de kerstdagen en nieuwjaarsdag is ons bedrijf regulier geopend en bereikbaar. Zijn er problemen met de beschikbaarheid van Atlantis tijdens deze feestdagen of buiten kantoortijden? Bel dan ons algemene nummer om doorverbonden te worden naar de 24/7 calamiteitenlijn. 
     
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000031637006_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
   

Volg ons via:

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen