Wie zijn wij

terug

Ontstaan:

DEVENTit bv is op 1 januari 1998 ontstaan vanuit een management buy-out van de afdeling software-ontwikkeling van Advisie Automatisering. In deze hoedanigheid waren de activiteiten met name gericht op het ontwikkelen van maatwerk aan Exact Financiële Software. Atlantis was toentertijd in ontwikkeling als een opvolger van ImageFinder, een beeldbank onder MS-DOS voor de gemeentearchieven van Rotterdam, Utrecht en Bergen op Zoom. In de loop van de tijd zijn de activiteiten op het gebied van Atlantis steeds verder uitgebouwd. Nu zijn 95% van de activiteiten gericht op Atlantis.

Als klant of relatie van DEVENTit krijgt u mogelijk te maken met de volgende medewerkers:

Drs. Ing. Peter van Diermen, Directeur

Eigenaar van DEVENTit BV en grondlegger van Atlantis. Heeft ooit versie 1 van Atlantis ontwikkeld als software-engineer bij Advisie Automatisering. Heeft als leidinggevende diverse rollen vervuld op het gebied van: ontwikkeling, projectleiding, pre-sales consultancy, marketing en verkoop. Met het uitgroeien van het bedrijf richten de activiteiten zich naast de algehele leiding op marketing, projectleiding en relatiebeheer.
“Ik wil wel van de daken schreeuwen dat Atlantis het beste product is op de markt, maar ik hou me in. Mijn drive is om Atlantis steeds beter, sterker en sneller te maken.”

Ing. Albert-Jan van Gens, Hoofd softwareontwikkeling

Vanaf de periode bij Advisie al werkzaam bij DEVENTit. Een duizendpoot die vanuit een gedegen kennis van de softwareontwikkeling leiding geeft aan het team van software engineers. Houdt zich naast coaching bezig met architectuur, doorontwikkeling, optimalisatie en perfectionering van Atlantis. “Mijn uitdaging is het constant verbeteren van product, kwaliteit en productiviteit”

Herre Jan Veenema, Sales consultant

Is verantwoordelijk voor de commerciële kant van Atlantis. Hij heeft oog voor de behoeften van organisaties en hoe Atlantis daar van meerwaarde kan zijn. Zoekt de samenwerking met partijen waarmee een optimale oplossing voor de klant gerealiseerd kan worden. Vertelt een eerlijk verhaal en komt zijn afspraken na.
“Uw wensen realiseren met onze oplossingen, waarbij ú en de oplossing centraal staan”

Florian de Jong software engineer

Florian de Jong past de principes van software engineering toe in zijn werkzaamheden bij design, ontwikkeling, onderhoud, testen en evaluatie van de software die ervoor zorgt dat Atlantis werkt.

Ralph Blom BSc, Senior software engineer

Een teamspeler en scrummaster die sneller kan typen dan zijn schaduw. Werkt met 3 beeldschermen, en op alle beeldschermen tegelijk. Voelt zich als een vis in het water als het hectisch wordt en de druk toeneemt.
“De brug slaan tussen de ‘taal’ van software-ontwikkelaar en de gebruiker van die software. Daar ligt mijn motivatie om onze producten steeds te blijven verbeteren.”

Ilja van Doorn BEng, 1e lijns support

Is toegewijd aan het helpen van gebruikers van Atlantis én het helpen van de ontwikkelaars aan Atlantis. Denkt pro-actief mee en kijkt daarbij altijd naar de beleving van de gebruiker. Is helder in zijn communicatie en altijd geduldig.
“Ik denk graag in oplossingen, het liefst zelfs nog voordat er problemen zijn.”

Fedor Brouwer BSc, 2e lijns support

Voelt zich het meest op zijn plaats als er lastige problemen op te lossen zijn. Hij is de vraagbaak en probleemoplosser voor de 1e lijns support. Kan hij het niet oplossen, dan moet het ontwikkelteam aan de slag.
“Mijn werkplezier en uitdaging vind ik in het zo snel en goed mogelijk coderen van goede en vooral bruikbare oplossingen. Daaruit haal ik mijn voldoening”.

Annette Allaart, Projectleider en Consultant

Probeert altijd een compromis te zoeken tussen de tijdsplanning van diverse projecten. Dit in overeenstemming met de software engineers en de klant. Als consultant geeft ze advies en uitleg over de werking van Atlantis. Samen met het team proberen we een mooie en passende oplossing te ontwikkelen die aan de wensen en verwachtingen van de klant voldoet.

Rijkje van Diermen, (Financiële) administratie

De spil in alle geldstromen. Draagt er aan bij dat de financiële huishouding overzichtelijk is en gezond blijft. Zorgt daarnaast voor het office management en personeelsbeheer.
“Personeelsbeheer en office management zijn zaken die mede een prettige werkomgeving creëren. Daarnaast is een financieel gezond bedrijf een goede basis voor het produceren van onze producten. En daar werk ik op de financiële administratie graag aan mee!”

Contact opnemen
Back to Top