Wie zijn wij

terug

Ontstaan:

DEVENTit bv is op 1 januari 1998 ontstaan vanuit een management buy-out van de afdeling software-ontwikkeling van Advisie Automatisering. In deze hoedanigheid waren de activiteiten met name gericht op het ontwikkelen van maatwerk aan Exact Financiële Software. Atlantis was toentertijd in ontwikkeling als een opvolger van ImageFinder, een beeldbank onder MS-DOS voor de gemeentearchieven van Rotterdam, Utrecht en Bergen op Zoom. In de loop van de tijd zijn de activiteiten op het gebied van Atlantis steeds verder uitgebouwd. Nu zijn 95% van de activiteiten gericht op Atlantis.

Als klant of relatie van DEVENTit krijgt u mogelijk te maken met de volgende medewerkers:

PvDiermen

Drs. Ing. Peter van Diermen, Directeur

Eigenaar van DEVENTit BV en grondlegger van Atlantis. Heeft ooit versie 1 van Atlantis ontwikkeld als software-engineer bij Advisie Automatisering. Heeft als leidinggevende diverse rollen vervuld op het gebied van: ontwikkeling, projectleiding, pre-sales consultancy, marketing en verkoop. Met het uitgroeien van het bedrijf richten de activiteiten zich naast de algehele leiding op marketing, projectleiding en relatiebeheer.
“Ik wil wel van de daken schreeuwen dat Atlantis het beste product is op de markt, maar ik hou me in. Mijn drive is om Atlantis steeds beter, sterker en sneller te maken.”

Albert-Jan

Ing. Albert-Jan van Gens, Hoofd softwareontwikkeling

Vanaf de periode bij Advisie al werkzaam bij DEVENTit. Een duizendpoot die vanuit een gedegen kennis van de softwareontwikkeling leiding geeft aan het team van software engineers. Houdt zich naast coaching bezig met architectuur, doorontwikkeling, optimalisatie en perfectionering van Atlantis.
“Complexe vraagstukken beantwoorden via standaard oplossingen. Die uitdaging is de basis en motivatie voor mijn werk en onze producten”

SONY DSC

Herre Jan Veenema, Sales consultant

Is verantwoordelijk voor de commerciële kant van Atlantis. Hij heeft oog voor de behoeften van organisaties en hoe Atlantis daar van meerwaarde kan zijn. Zoekt de samenwerking met partijen waarmee een optimale oplossing voor de klant gerealiseerd kan worden. Vertelt een eerlijk verhaal en komt zijn afspraken na.
“Uw wensen realiseren met onze oplossingen, waarbij ú en de oplossing centraal staan”

Jan-Hille

Ing. Jan-Hille Bos, Senior software engineer

Heeft stage gelopen, is afgestudeerd en is gebleven bij DEVENTit. Hij heeft kennis van ieder onderdeel van Atlantis en is zeer behulpzaam naar collega’s en klanten. Weet van iedere computer en server binnen DEVENTit hoe oud die is, welke processor, hoeveel geheugen die heeft en door wie/waarvoor die is gebruikt.
“Voor techniek loop ik warm. Of het nu hardware of software betreft. Daarom is het ontwikkelen aan Atlantis en daarmee in de voorhoede van de technische ontwikkelingen opereren me op mijn lijf geschreven”.

Ralph

Ralph Blom BSc, Senior software engineer

Een teamspeler en scrummaster die sneller kan typen dan zijn schaduw. Werkt met 3 beeldschermen, en op alle beeldschermen tegelijk. Voelt zich als een vis in het water als het hectisch wordt en de druk toeneemt.
“De brug slaan tussen de ‘taal’ van software-ontwikkelaar en de gebruiker van die software. Daar ligt mijn motivatie om onze producten steeds te blijven verbeteren.”

Ilja

Ilja van Doorn BEng, 1e lijns support

Is toegewijd aan het helpen van gebruikers van Atlantis én het helpen van de ontwikkelaars aan Atlantis. Denkt pro-actief mee en kijkt daarbij altijd naar de beleving van de gebruiker. Is helder in zijn communicatie en altijd geduldig.
“Ik denk graag in oplossingen, het liefst zelfs nog voordat er problemen zijn.”

Fedor

Fedor Brouwer BSc, 2e lijns support

Voelt zich het meest op zijn plaats als er lastige problemen op te lossen zijn. Hij is de vraagbaak en probleemoplosser voor de 1e lijns support. Kan hij het niet oplossen, dan moet het ontwikkelteam aan de slag.
“Mijn werkplezier en uitdaging vind ik in het zo snel en goed mogelijk coderen van goede en vooral bruikbare oplossingen. Daaruit haal ik mijn voldoening”.

Mirjam

Mirjam Jussen, Secretaresse

De stille kracht en vrouwelijke “touch” bij al dat ICT geweld bij DEVENTit. Is dienstbaar en toegewijd in haar werkzaamheden als secretaresse.
“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in al het mooie “van vroeger” en hou erg van omgang met mensen, van regelen, zorgen en van taal en precisie, dus als secretaresse voel ik me bij DEVENTit helemaal op mijn plek!”

Rijkje

Rijkje van Diermen, (Financiële) administratie

De spil in alle geldstromen. Draagt er aan bij dat de financiële huishouding overzichtelijk is en gezond blijft. Zorgt daarnaast voor het office management en personeelsbeheer.
“Personeelsbeheer en office management zijn zaken die mede een prettige werkomgeving creëren. Daarnaast is een financieel gezond bedrijf een goede basis voor het produceren van onze producten. En daar werk ik op de financiële administratie graag aan mee!”

Back to Top