Opleidingen

Vanuit DEVENTit worden verschillende opleidingen verzorgd om de gebruikers van Atlantis en Cibis te leren om optimaal met onze producten te werken.

Opleiding Atlantis of Cibis

De opleidingen voor zowel Atlantis als Cibis worden aangeboden door DEVENTit. Deze worden opgedeeld op verschillende niveaus. De aangeboden opleidingen worden per organisatie speciaal afgestemd op de wensen en het te gebruiken product. Daarbij wordt rekening gehouden met de ervaring van de deelnemers in het systeem. Deze opleidingen worden online, bij ons op kantoor of op locatie gegeven. In de opleidingen wordt voldoende ruimte beschikbaar gesteld om te oefenen en opdrachten uit te voeren.

Het opleidingsplan van DEVENTit bestaat uit drie verschillende niveaus.

 • Niveau 1: Voor de nieuwe en beginnende gebruikers biedt DEVENTit de basisopleiding.
 • Niveau 2: De gebruikers welke de basisopleiding hebben gevolgd kunnen een verdiepingscursus volgen over de door hun bepaalde module of dienst.
 • Niveau 3: De gebruikers die graag willen leren hoe zij Atlantis zelfstandig kunnen configureren, kunnen gebruik maken van de opleiding voor de Configuratie Cockpit.

Na afloop van de opleiding wordt aan elke deelnemer het certificaat toegestuurd. Er kan zowel een certificaat uitgereikt worden voor niveau 1, 2 en 3, als voor de verschillende producten van Atlantis en Cibis.

 

 • Verschillende niveau's

  De opleidingen worden aangeboden voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers

 • Goed beoordeeld

  Deelnemers beoordelen onze opleidingen gemiddeld met een 4,5 sterren op schaal van 5

 • Duur van de training

  Afhankelijk van het type training wordt vooraf het aantal dagdelen vastgesteld

Collectiebeheer

Atlantis

Voor Atlantis worden verschillende opleidingen aangeboden, zowel in de vorm van een opleidingsplan per organisatie als groepsopleidingen voor verschillende organisaties