Er wordt gewerkt aan een compleet nieuwe versie van Atlantis als opvolger van de bestaande beheeromgeving. Deze nieuwe versie van Atlantis wordt uitgebracht in 2022. We noemen deze nieuwe omgeving: Atlantis 7. Sneak peak van Atlantis 7
 
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
   

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Sneak peak van Atlantis 
  • Reminder: Webinar over de kracht van verhalen
  • Nieuwe brochure voor Atlantis
  • Kennispartner voor de KVAN Archiefdagen

     

Sneak peak van Atlantis 7

Er wordt gewerkt aan een compleet nieuwe versie van Atlantis als opvolger van de bestaande beheeromgeving. Deze nieuwe versie van Atlantis wordt uitgebracht in 2022. We noemen deze nieuwe omgeving: Atlantis 7. 


Atlantis 7 biedt een compleet nieuwe omgeving voor Atlantis gebruikers. Highlights zijn het vernieuwde ontwerp en de gebruikersvriendelijkheid, gecombineerd met de hoogste performance. Met de ontwikkeling van Atlantis 7 is gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van invoeren, zoeken en navigeren. De user interface is ontworpen met overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid als belangrijkste uitgangspunten.

https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000023630004_zc_v36_1648219186694_dia1.jpeg
     

Reminder: Webinar over de kracht van verhalen

Op donderdag 31 maart om 10:30 organiseren wij een webinar met als thema 'De kracht van verhalen'. Met dit webinar haken wij in op het actuele onderwerp storytelling en met name de toegevoegde waarde daarvan voor de ontsluiting van erfgoed. Met de hulp van twee gastsprekers,  Marina van der Ploeg en Joke Kortewegbelooft dit een zeer informatief webinar te worden. Het webinar duurt ongeveer 60 minuten en is met name interessant voor management, medewerkers en vrijwilligers van archieven, musea, bedrijven en andere erfgoedinstellingen. 


Meedoen aan dit webinar? Kies hieronder voor 'Aanmelden' om bij de registratiepagina te komen. Wil je meer weten, of je aanmelden voor een opname van de sessie, kies dan voor de knop 'meer informatie over dit webinar'.

     

Nieuwe brochure voor Atlantis

Er is een volledig vernieuwde brochure beschikbaar over Atlantis. Met deze brochure geven we in één document een overzicht van de kenmerken van Atlantis. Later dit jaar volgen allerlei folders die ingaan op specifieke thema's en oplossingen per doelgroep. Benieuwd naar het eindresultaat? Download de nieuwe brochure via onderstaande knop. 

     

Kennispartner voor KVAN Archiefdagen 2022

De Archiefdagen zijn een initiatief van KVAN, dé beroepsorganisatie voor professionals en instellingen in de archiefsector. Dit evenement vindt plaats op 13 & 14 juni in Alkmaar in het TAQA Theater de Vest. Tijdens dit evenement vinden allerlei interessante lezingen plaats en is er een informatiemarkt. Het thema voor 2022 is: De waarde(n) van de archivaris. 


DEVENTit is kennispartner voor de KVAN Archiefdagen 2022 en is op beide dagen aanwezig met een beursstand. Voor bezoekers bieden we kennis en ervaring met de meest recente ontwikkelingen die spelen bij archief- en informatiemanagement. Denk hierbij aan koppelingen met e-depots, vernieuwende beschrijvingsstructuren en Linked Open Data. 

     
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000023630004_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
   

Volg ons via:

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen