De inruilweken actie wordt verlengd met twee maanden! Vraag direct een offerte aan of vraag naar meer informatie over deze actie. Tijdens de inruilweken maken wij het extra aantrekkelijk om je huidige collectiebeheersysteem of digitaal collectiebestand in te ruilen voor Atlantis. Inruilweken actie verlengd
 
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
   

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Inruilweken actie verlengd
  • Online training
  • Terugblik Gebruikersoverleg
  • Editgrids

     

Inruilweken actie verlengd

De inruilweken actie wordt verlengd met twee maanden! Vraag direct een offerte aan of vraag naar meer informatie over deze actie. Tijdens de inruilweken maken wij het extra aantrekkelijk om je huidige collectiebeheersysteem of digitaal collectiebestand in te ruilen voor Atlantis. Vraag je tijdens de inruilweken een offerte aan voor Atlantis ter vervanging van je huidige systeem, ontvang je van ons een aanbod met een gratis* conversie. Dit betekent dat wij voorzien in de omzetting van de records en multimedia naar Atlantis. 

*Actievoorwaarden van toepassing. De inruilweken-actie is geldig bij een offerteaanvraag tussen 05-05-2021 t/m 31-08-2021. 

     

Online training     

Voor nieuwe medewerkers of gebruikers die het maximale uit de Atlantis omgeving willen halen, worden nu online trainingen aangeboden. Deze trainingen gaan in op de generieke onderdelen van Atlantis en zijn daarmee interessant voor alle gebruikers, ongeacht welke modules zij in gebruik hebben. Een online training duurt één dagdeel en wordt tegen een scherp tarief aangeboden. De trainingen worden gegeven op onderstaande momenten. Later zullen extra momenten toegevoegd worden. 


Basisopleiding nieuwe gebruikers

  • Maandag 30 augustus 09:30 - 12:30
  • Woensdag 6 oktober 09:30 - 12:30
Verdiepingscursus 
  • Woensdag 22 september 09:30 - 12:30
  • Donderdag 4 november 09:30 - 12:30

     

Terugblik Gebruikersoverleg

Vorige maand vond het eerste Atlantis Gebruikersoverleg van dit jaar plaats. Het overleg werd in digitale vorm gegeven en werd begeleid door het bestuur. Tijdens het overleg werd onder andere gesproken over standaardisatie, statistieken en kwam de roadmap van Atlantis aan bod. Het bestuur werkt samen met de gebruikersgroep aan een gezamenlijke Escrow overeenkomst. Aansluitend is er een sessie gegeven over Linked Open Data in Atlantis door een gastspreker en een ontwikkelaar van DEVENTit.  De presentaties en notulen worden binnenkort beschikbaar gesteld via Pleio. 

     

EditGrids    

Atlantis biedt allerlei slimme tools voor efficiënte data invoer. Ken je de functie EditGrids al? Dankzij Editgrids is het mogelijk een invoerformulier als tabel te presenteren, zodat meerdere objecten tegelijkertijd ingevoerd, gemuteerd en bewaard kunnen worden. Deze functie doet denken aan invoer via Excel en maakt het zeer eenvoudig om snel objecten te muteren en toe te voegen. EditGrid templates worden nu nog door DEVENTit ingericht, maar in de toekomst wordt het mogelijk deze zelf samen te stellen via de schermbouwer.  EditGrids zijn beschikbaar voor alle modules, en met name interessant voor invoer van archiefbestanddelen, beeldbanken en museale objecten. Wil je nu al gebruik maken van deze functie? Maak dan een melding bij onze supportcollega's. 

https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000020055004_zc_v29_1625498391837_schermafbeelding_2021_07_05_om_16.44.36.png
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000020055004_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
   

Volg ons via:

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen