https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
 

Atlantis Inruilweken 

De komende weken maken wij het extra aantrekkelijk om je huidige collectiebeheersysteem of digitaal collectiebestand in te ruilen voor Atlantis. Vraag je tijdens de inruilweken een offerte aan voor Atlantis ter vervanging van je huidige systeem, ontvang je van ons een aanbod met een gratis* conversie. Dit betekent dat wij voorzien in de omzetting van de records en multimedia naar Atlantis. Vraag direct een offerte aan of vraag naar meer informatie over deze actie. 

 

*Actievoorwaarden van toepassing. De inruilweken-actie is geldig bij een offerteaanvraag tussen 05-05-2021 t/m 31-06-2021. 

Realtime zoeken in terminologiebronnen

Goed nieuws voor Atlantis gebruikers met de Thesaurus Module! Atlantis is aangepast en hiermee is het Termennetwerk van het Netwerk Digitaal Erfgoed beschikbaar gekomen als externe thesauri. Met Atlantis kan nu tijdens het invoeren van objecten realtime binnen het Termennetwerk worden gezocht. Het Termennetwerk is een zoekmachine voor termen waarbij verschillende terminologiebronnen worden gecombineerd. Voor Atlantis betekent dit dat er vanuit één koppeling met deze bron, verschillende termenlijsten/thesauri gebruik kunnen worden. Wil je ook gebruik maken van deze zeer veelzijdige termenbron? Laat het ons weten. 

Atlantis voor musea

Onze vernieuwde oplossing Atlantis Museum trekt veel belangstelling. Atlantis Museum biedt musea een uitgebreid collectiebeheersysteem gebaseerd op internationale standaarden in de museale sector. Dankzij onderdelen als (externe)thesauri, Linked Open Data en online collectiepresentatie helpen wij musea met de digitale transitie die zij doormaken. Op dit moment werken onze collega's aan de implementatie van Atlantis Museum voor verschillende musea. 

Vormgeving beheeromgeving

In de volgende update van de Atlantis beheeromgeving komen een aantal aanpassingen aan de vormgeving beschikbaar. Een aantal omgevingen zijn al geüpdatet. Functioneel heeft dit geen gevolgen, behalve 'zoeken' verplaatst is om deze nog sneller te kunnen openen. Op de achtergrond wordt bij DEVENTit gewerkt aan de volledig nieuwe versie van de Atlantis: Atlantis 7. 

 
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000019338062_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
 

Volg ons via:

LinkedIn
 

LinkedIn

 
Facebook
 

Facebook

 
Email
 

Email

 

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen