Op donderdag 19 & vrijdag 20 september 2019 organiseert de VVBAD (Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie) de zestiende editie van het congres Informatie aan Zee. Informatie aan Zee is een interactief gebeuren voor informatieprofessionals en wordt gehouden in Oostende (BE). Het omvat een omvangrijk programma van presentaties, workshops, panels en productpresentaties en een beursgedeelte. DEVENTit neemt met Atlantis deel aan het beursgedeelte. Atlantis is hét platform voor collectiebeheer en online presentatie.

Exclusieve vooropening
Woensdagavond 18 september vindt een exclusief evenement plaats aan de vooravond van Informatie aan Zee. Barbara Lison, directeur van de openbare bibliotheek van Bremen en President-elect van IFLA, zal de avond openen. Nadien heeft Fredo De Smet het over de impact van technologie op mens en maatschappij. Dit evenement vindt plaats in het Kursaal, op woensdag 18 september van 18:30 tot 21:00.

Vooropening bijwonen
DEVENTit biedt u graag de mogelijkheid aanwezig te zijn bij deze exclusieve vooropening. U bent daarom van harte uitgenodigd om dit interessante en informatieve avondprogramma als VIP bij te wonen. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Laat ons via deze link weten met wie u wenst te komen. Dan sturen wij u de uitnodigingen toe.