Op woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 wordt de vierde editie van de Museum Vakdagen georganiseerd. De Museum Vakdagen richt zich op de ruim 2.000 musea in Nederland en Vlaanderen. Van de grootste professionele tot het kleinste museum. Als leverancier en ontwikkelaar van collectiebeheersysteem Atlantis zal DEVENTit aanwezig op deze vakbeurs.

Al meer dan 20 jaar verzorgt DEVENTit voor diverse instellingen het collectiebeheer. Dit doen wij met het collectiebeheersysteem Atlantis. Atlantis is een volledig webbased oplossing voor collectiebeheer. Online presentatie van collecties is een naadloos onderdeel van de oplossing waarmee Atlantis volledig integreert binnen uw website of websites van derden. Speciaal voor musea is Atlantis Museum beschikbaar.

Atlantis Museum
Iedere collectie is anders en uniek, net als de mensen die ermee werken. Atlantis Museum is ontwikkeld met het doel om eenvoudig en volledig webbased uw collecties te beheren met inachtneming van internationale standaarden (w.o.Spectrum) en workflow-processen. Onderling uitwisselen van informatie is daarbij eenvoudig en veilig geregeld.

Museum Vakdagen 2019
Wilt ú weten, wat wij voor uw collecties kunnen betekenen? Bezoek onze stand tijdens de Museum Vakdagen en laat u informeren en inspireren over collectieregistratie en online presentatie! Dan ontvangt u van ons een ‘Atlantis Powerbank’ op zakformaat. Heeft u nog geen toegangskaarten voor de Museum Vakdagen? Vraag bij ons uw gratis toegangskaarten aan.

Meer informatie?
Wenst u naar aanleiding van dit bericht meer informatie over webbased collectiebeheer, online presentatie van collecties of crowdsourcing? Neem contact op met Herre-Jan Veenema of Laurens van Diermen en vraag een vrijblijvende oriëntatiesessie of digitaal informatie pakket aan!