Heeft u een mooie beeldbank, maar zijn de hostingkosten een aanslag op uw budget? Of moet u regelmatig nieuwe versies van de beeldbanksoftware aanschaffen?

DEVENTit laat u graag kennismaken met de Beeldbank module van het collectiebeheer systeem Atlantis. Met Atlantis bent u gevrijwaard van onverwachte kosten dankzij kosteloze updates als onderdeel van het onderhoud. Ook biedt DEVENTit scherpe tarieven voor hosting. In de praktijk betekent dit dat Atlantis Beeldbank gebruikers doorgaans 20% goedkoper uit zijn dan bij het gebruik van concurrerende systemen.

Beeldbank
In een Atlantis beeldbank kunt u beeldmateriaal in de breedst mogelijke zin opnemen, ontsluiten en publiceren. Voorbeelden hiervan zijn foto’s, dia’s, negatieven, tekeningen, prenten, briefkaarten, affiches, landkaarten, geluidsmateriaal, bewegend beeld, tekstdocumenten, rekenbladen, etc. Kortom, al het beschikbare materiaal wordt ondergebracht, ontsloten en gepubliceerd. Ontsluiting is mogelijk via een formele beschrijvingsstructuur zoals de GABOS elementenlijst of Dublin Core. Maar ook eigen of afgeleide beschrijvingsstructuren zijn toe te passen.


Atlantis als Portaalomgeving

Wanneer u gebruik maakt van verschillende applicaties voor uw collectiebeheer is Atlantis de sleutel om de collecties aan elkaar te verbinden. Atlantis biedt een portaalomgeving, wat inhoud dat Atlantis het mogelijk maakt om via één website en look-and-feel diverse collecties (ook die onder gebracht in andere software!) integraal te doorzoeken.

Atlantis Beeldbank Actie

Met de Atlantis Beeldbank module gaat u kosten besparen. Wij maken deze besparing nog groter als u voor 1 juni 2019 tot aanschaf overgaat. Dan ontvangt u namelijk een korting van 15% op de licentieprijs van de Atlantis Beeldbank module. Met deze besparing op de aanschaf en de lagere jaarlijkse kosten ondersteunen wij u graag met terugbrengen van uw totale kosten.

Aanbieding

Mogen wij u vrijblijvend een voorstel doen? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Herre-Jan Veenema en Laurens van Diermen staan voor u klaar – ook als wij u op een andere manier van dienst mogen zijn.