19 januari 2017

Nominatie Geschiedenis Online Prijs 2017

www.mijnstadmijndorp.nl van het Historisch Centrum Overijssel is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2017! Daar zijn we heel trots op.

DEVENTit mag zich vanaf de realisatie van deze omgeving rekenen tot de vaste partner van het Historisch Centrum Overijssel. Atlantis is de collectiebeheer- en portaalsoftware waarmee www.mijnstadmijndorp.nl en ook www.onderzoekoverijssel.nl worden bediend.

Wij feliciteren het Historisch Centrum Overijssel – en Limoen Groen als bouwer van deze website – dan ook van harte met de nominatie en nodigen u uit om uw stem uit te brengen op deze prachtige website.

Onderstaand het persbericht van het Historisch Centrum Overijssel dat wij u zeker niet willen onthouden.

PERSBERICHT

MijnStadMijnDorp is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs 2017!

www.mijnstadmijndorp.nl doet mee aan de Geschiedenis Online Prijs 2017. Deze prijs bekroont de meest vernieuwende, verrassende of mooiste Nederlandse historische website of app. Uit de meer dan 160 kandidaten is MijnStadMijnDorp met 19 andere websites en apps genomineerd voor de juryprijs!

MijnStadMijnDorp is een project van Historisch Centrum Overijssel en is mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel. Het is een platform waar kennis en bronnen te bundelen en te delen zijn. Iedereen kan meedoen, of je nou als vereniging, instelling of als particulier mooie verhalen en/of beeldmateriaal hebt, plaats het op MijnStadMijnDorp en deel jouw bijzondere collectie met anderen. Met elkaar maken we MijnStadMijnDorp tot een succes!

De Geschiedenis Online Prijs bestaat uit een publieksprijs en een juryprijs. Je kunt t/m 9 februari stemmen op jouw favoriete historische website of app via www.geschiedenisonlineprijs.nl. Verdient MijnStadMijnDorp die prijs? Stem!

///EINDE PERSBERICHT///

Noot voor de redactie

Afbeelding: header ‘stem op MSMD’ en als bijlage screenshot homepage www.mijnstadmijndorp.nl

Meer informatie: Historisch Centrum Overijssel 0854885000

About the Author

Contact opnemen
Back to Top