Voor nieuwe medewerkers of gebruikers die het maximale uit de Atlantis omgeving willen halen, worden nu online trainingen aangeboden. Deze trainingen gaan in op de generieke onderdelen van Atlantis en zijn daarmee interessant voor alle gebruikers, ongeacht welke modules zij in gebruik hebben. Online training Atlantis
 
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/133052000002589780_zc_v95_1599466344893_banner_b_3.jpg
   

Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

  • Online training Atlantis
  • Atlantis en e-Depot
  • Inruilweken actie tot eind augustus
  • Favorieten gebruiken

     

Online training volgen

Voor nieuwe medewerkers of gebruikers die het maximale uit de Atlantis omgeving willen halen, worden nu online trainingen aangeboden. Deze trainingen gaan in op de generieke onderdelen van Atlantis en zijn daarmee interessant voor alle gebruikers, ongeacht welke modules zij in gebruik hebben. Een online training duurt één dagdeel en wordt tegen een scherp tarief aangeboden. De trainingen worden gegeven op onderstaande momenten. Later zullen extra momenten toegevoegd worden. 


Basisopleiding nieuwe gebruikers

  • Maandag 30 augustus 09:30 - 12:30
  • Woensdag 6 oktober 09:30 - 12:30
Verdiepingscursus 
  • Woensdag 22 september 09:30 - 12:30
  • Donderdag 4 november 09:30 - 12:30
Bekijk de online trainingen en meld je aan via onderstaande knop. 

     

Inruilweken actie tot eind augustus

Deze maand lopen de inruilweken af en zal deze actie niet meer verlengd worden. Dat betekent dat er alleen nog deze maand aanspraak gemaakt kan worden op deze actie. Vraag je tijdens de inruilweken een offerte aan voor Atlantis ter vervanging van je huidige systeem, ontvang je van ons een aanbod met een gratis* conversie. Dit betekent dat wij voorzien in de omzetting van de records en multimedia naar Atlantis. 


*Actievoorwaarden van toepassing. De inruilweken-actie is geldig bij een offerteaanvraag tussen 05-05-2021 t/m 31-08-2021. 

     

Atlantis en e-Depot

Het is een actueel onderwerp bij gemeentes, musea, archief- en erfgoedinstellingen: e-Depot. Atlantis kan gekoppeld worden aan een e-Depot naar keuze van de gebruiker. Vervolgens kan Atlantis op verschillende manieren ingezet worden. Als 'ingester' waarbij objecten via Atlantis verstuurd worden aan het e-Depot of als raadpleegsysteem. Als raadpleegsysteem betekent dat Atlantis via een koppeling multimedia en metadata ophaalt uit het e-Depot. Vervolgens kunnen deze records aangeboden worden aan medewerkers en/of het publiek.  Voor zowel de ingest als raadpleeg koppelingen geldt dat deze al bij verschillende Atlantis gebruikers wordt toegepast. Is dit voor jou ook een actueel onderwerp? Neem contact met ons op en dan vertellen we hier graag meer over. 

     

Favorieten binnen de beheeromgeving

Atlantis biedt allerlei handige tools om doeltreffend met het systeem te werken. Zo wordt binnen de beheeromgeving aangeboden om met favorieten te werken. Dankzij 'favorieten' is het mogelijk om een object als favoriet te markeren. Dit doe je in het invoerscherm. Tussen de knoppenbalk is een ster te vinden. Door deze aan te zetten, is het object gemarkeerd als favoriet. Dankzij een filter in het eenvoudig-zoeken scherm, worden de objecten die als favoriet zijn gemarkeerd getoond. Een handige functie om interessante of nuttige objecten apart te zetten voor latere raadpleging. Zie je in Atlantis deze 'ster' niet? Geef dit door aan support en dan wordt deze functie voor je omgeving geactiveerd. 

https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000020683004_zc_v29_1625498391837_schermafbeelding_2021_07_05_om_16.44.36.png
   
https://campaign-image.com/zohocampaigns/54875000020683004_zc_v93_1619794282404_lege_slide3.jpg
   

Volg ons via:

Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor de Atlantis-nieuwsbrief. Wil je wijzigen hoe je deze mailing ontvangt? Je kunt Uitschrijven of Je voorkeuren aanpassen