Eindejaarsactie: Atlantis Crowdsourcing

Nu de maand november al in volle gang is, komt het einde van dit jaar in zicht. DEVENTit komt met een spetterende eindejaarsactie: Wij geven maar liefst 50% korting op de eenmalige licentiekosten van het Atlantis Crowdsourcing platform.

Wilt u in het nieuwe jaar ook aan de slag met Crowdsourcing? Om bijvoorbeeld uw akten, registers, beelddocumenten, gedrukte bronnen of andere gedigitaliseerde collecties te laten voorzien van beschrijvingen? Kies voor Atlantis Crowdsourcing en maak ook uw collecties doorzoekbaar!

Contact opnemen      Offerte aanvragen      Brochure aanvragen

Voorwaarden
Deze actie is geldig bij een offerte aanvraag vóór 13 december 2019. De opdracht dient uiterlijk 31 januari 2020 verstrekt te zijn.

Hét platform om digitale collecties te laten beschrijven door het publiek

Het beschrijven van digitale collecties is een arbeidsintensief proces. Hiervoor worden veelal vrijwilligers ingezet. Met Atlantis Crowdsourcing wordt het vinden en inzetten van vrijwilligers makkelijk. Zo zijn organisaties in staat om via één omgeving projecten voor crowdsourcing te starten, aan vrijwilligers beschikbaar te stellen en deze projecten effectief te begeleiden.

Highlights van Atlantis Crowdsouring

Eigen portaal, in eigen beheer
Het portaal wordt in eigen beheer aangeboden waardoor organisaties in staat zijn zonder tussenkomst van DEVENTit projecten aan te maken en aan te bieden aan het publiek. Het platform wordt aangeboden in de vormgeving van de organisatie en integreert daardoor naadloos binnen uw eigen website.

Slimme koppeling- en importfuncties
Ter invoer aangeboden bestanden worden door middel van een import of koppeling met het desbetreffende collectiebeheersysteem aangeboden aan Atlantis Crowdsourcing. Daardoor is dit platform binnen iedere organisatie passend. Het platform kan gebruikt worden voor een onbeperkt aantal projecten of scans.

Met vriendelijke groet,
het DEVENTit team