6 juni 2017

ASR kiest Atlantis voor haar collectiebeheer

Verzekeraar ASR heeft voor het beheer van haar collecties kunst en historisch bezit gekozen voor Atlantis, de oplossing voor collectiebeheer en portaalbouw, van DEVENTit uit Bunschoten. Naast het beheer zal ook de beschikbaarstelling binnen de organisatie en het publiek door Atlantis worden verzorgd.

“Voor de vervanging van AdLib hebben wij gekozen voor Atlantis vanwege de gebruikersvriendelijke beheeromgeving, de toegankelijkheid van de omgeving aan de publiekskant en omdat Atlantis een moderne omgeving is met mogelijkheden en technieken die passen bij de huidige tijd.”, aldus Sigrid Vegter, conservator kunst en historisch bezit van ASR.“Wij zijn heel blij met deze keuze van ASR voor Atlantis”, zegt Peter van Diermen, directeur van DEVENTit. “ASR past goed in het rijtje van grote ondernemingen als Shell, Jacobs Douwe Egberts, Aegon, etc. die voor hun archief- en collectiebeheer steeds vaker bij Atlantis uitkomen.”

Voor een totale ontzorging wordt de Atlantis-omgeving ook door DEVENTit gehost.

Wilt u ook een moderne en gebruikersvriendelijke oplossing voor uw archief- en collectiebeheer, neem dan contact op met Herre-Jan Veenema voor een vrijblijvende demonstratie.

About the Author

Contact opnemen
Back to Top