Producten


video
info

Cibis

CIBIScibis_info

Hét pakket voor de geautomatiseerde ondersteuning van de administratie van crematoria, begraafplaatsen en uitvaartcentra.

Modulair

Via de modulen Basis Begraafplaats en Basis Crematorium wordt CIBIS geschikt voor begraafplaatsen en crematoria. Ook uitvaartcentra en het werken met meerdere vestigingen vanuit 1 geïntegreerde omgeving worden daarbij ondersteund.

Uitbreidbaar

De basismodulen zijn uitbreidbaar met diensten voor het plannen/reserveren van plechtigheden en ruimten, verkopen van consumpties en attributen bij de uitvaart en diensten, verhuren van plaatsen en nagedachtenisvormen, factureren van geleverde goederen, diensten en huur en aanschrijven van rechthebbenden en overige betrokkenen omtrent allerlei aspecten rond begraving, crematie en plaatsing.

Koppeling met externe systemen

CIBIS koppelt met externe systemen, zodat hier standaardoplossingen en –producten voor ingezet kunnen worden. Zo zijn er koppelingen mogelijk met de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie) voor persoons- en adresgegevens, met de eigen Financiële administratie voor het verwerken van journaalposten en met MS-Office voor werklijsten, brieven, facturen en (management)overzichten.

cibis

Blog

 • 19 november 2014

  Shell kiest Atlantis voor haar archief- en kunstbeheer

  Shell International BV heeft voor het beheer van haar Historical Heritage and Art Collection gekozen voor Atlantis van DEVENTit BV uit Bunschoten.

  In de evaluatie van Shell kwam Atlantis als beste naar voren doordat deze software een unieke combinatie van eigenschappen heeft. Het biedt een volledige functionele en volwassen oplossing voor zowel het archiefbeheer als het beheer van kunstvoorwerpen. Daarbij is het gebruikersvriendelijk en volledig webbased. Ook voldoet het aan de technische vereisten en certificering ten aanzien van de hostingomgeving. Als laatste kunnen op termijn ook de fotocollectie en de collectie tijdschriften toegevoegd worden. De tijdschriften zijn dan volledig op tekst doorzoekbaar.

  “Wij zijn zeer trots op deze uitverkiezing”, vertelt Peter van Diermen, directeur van DEVENTit BV. “Shell is één van de meest vooraanstaande bedrijven in Nederland en ter wereld. Wij zijn er uiteraard heel blij mee dat Atlantis als uitermate geschikt en zelfs als uniek bestempeld wordt.”

  Naast de levering van Atlantis en het converteren vanuit de bestaande systemen zal DEVENTit ook de hosting verzorgen.

  Wilt u meer informatie over beheer van (bedrijfs)archieven, kunstobjecten of van wat voor collectie dan ook, neem dan contact op met Herre Jan Veenema via 033– 299 2277 of hjveenema@deventit.nl. Hij zal u hierin graag voorzien.

 • 28 oktober 2014

  Nieuwe website DEVENTit

  Wij hebben een nieuwe website.  De huidige website was niet meer van deze tijd en paste qua uitstraling niet meer bij ons producten- en dienstenpakket.

  De nieuwe website is modern met frisse kleuren. Het betreft een “one-page”-website, wat betekent dat op één homepage verschillende onderwerpen aan de orde komen als onder elkaar geplaatste pagina’s. Zo wordt in één pagina het verhaal van DEVENTit verteld.

  De website is responsive. Dit betekent dat deze een aangepaste vormgeving heeft voor browsers, tablets en telefoons.

  Website op minitablet

  Website op telefoon

   

  De website bevat relatief weinig tekst en veel beeld, is interactief en folders en flyers zijn als PDF-bestanden te lezen en te downloaden. De website bevat een blog waarop het laatste nieuws wordt weergegeven in de vorm van informatieblokken in verschillende formaten en indelingen. Dit geeft een speels en prettig te lezen effect.

  Nieuw is het forum. Deze wordt aan onze klanten beschikbaar gesteld. Dit gaat als platform voor onderlinge informatie-uitwisseling dienen. Ook onze support-afdeling zal hierop actief zijn om prangende vragen te beantwoorden, adviezen te geven en problemen op te lossen. Onze klanten worden geïnformeerd hoe ze toegang kunnen krijgen tot dit forum.

  Voor Atlantis is een specifieke pagina beschikbaar waarop alle informatie beschikbaar is in de vorm van tekst en downloadbare folders, whitepapers en flyers.

  De site is niet alleen maar technocratisch gericht. We laten meer zien van ons bedrijf, filosofie, vacatures en mensen die bij ons werkzaam zijn. Zeker de moeite waard om eens te lezen. Deze informatie vindt u onder de knoppen: “Wie zijn wij”, “Vacatures” en “Missie en visie”

  Uiteraard zijn wij te vinden op Twitter, Facebook en LinkedIn met het laatste nieuws over Atlantis, beurzen en evenementen. Door op een van deze knoppen te klikken komt u direct op onze pagina’s op de sociale media terecht. Volg ons op Twitter, Like ons op Facebook en verbind u met ons via LinkedIn. Dan bent u altijd op de hoogte!

  Wilt u interessante informatie van onze website delen, dan kan dat via een keur van verschillende sociale media.

  Met deze nieuwe website hopen wij u een goede indruk te geven van wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij te bieden hebben. Kunt u dit waarderen, laat dat dan weten door ons te volgen, te liken en/of u met ons te verbinden. Deze media zijn ook geschikt om ons te laten weten wat u er van vindt, tips voor verbetering te geven, etc. Wij horen graag van u!

 • 27 oktober 2014

  DEVENTit op het Open Monumentencongres

  Erfgoed verbindt heden en verleden. Maar vooral: erfgoed verbindt mensen. Het nieuwe jaarlijkse congres van Herita vindt voor de eerste keer plaats op 22 november in C-mine in Genk.  Herita wil dé Vlaamse referentie worden voor openstelling van en publiekswerking in onroerend erfgoed. Met het nieuwe congres willen zij erfgoedzorgers inspireren. Van monumenten over landschappen en archeologie tot varend erfgoed. Ze komen tijdens dit congres allemaal aan bod.

  Voor DEVENTit een mooie kans om Atlantis, hét platform voor collectiebeheer en portaalbouw, bij u onder de aandacht te brengen! Bezoek onze stand en ervaar live wat wij voor u kunnen betekenen.

 • 8 oktober 2014

  Atlantis op Famillement Leiden 2014

  Het Famillement is een tweejaarlijks ééndaags evenement op het gebied van Famillegeschiedenis en Erfgoed. Het Famillement richt zich op een breed publiek met een programma dat zowel leken als gevorderden op het terrein van (familie)geschiedenis veel heeft te bieden.  Het aankomende Famillement is gratis voor bezoekers en vindt plaats op woensdag 8 oktober 2014, van 13.00 – 21.00 uur in de Hooglandse Kerk in Leiden.

  DEVENTit is als subsponsor aanwezig met een stand. Daar worden diverse toepassingen van Atlantis gepresenteerd t.b.v. genealogie, collectiebeheer, portaalbouw en beschikbaarstelling van genealogische informatie op PC’s, tablets en telefoons.

  Wilt u meer informatie over Atlantis i.c.m. genealogie, neem dan contact op met Herre Jan Veenema via 033– 299 2277 of hjveenema@deventit.nl. Hij zal u graag voorzien van de benodigde informatie.

 • 6 oktober 2014

  Zoekfunctie Haags Gemeentearchief vernieuwd

  Het Haags Gemeentearchief biedt via haar website een integrale zoekfunctie aan over al hun collecties. Deze zoekfunctie is recentelijk ondergebracht in een Atlantis 5 omgeving. Daarnaast is de zoekfunctie gerestyled naar de nieuwe vormgeving van de website van het gemeentearchief.

  Binnen de zoekfunctie van het Haags Gemeentearchief worden alle collecties via “federaal zoeken” (federated search) doorzocht. Dit betekent dat een zoekvraag van een bezoeker onderliggend gesteld wordt aan de geselecteerde (sub)collecties in gekoppelde systemen. De zoekresultaten worden vervolgens verzameld en gepresenteerd aan de bezoeker. Ook als slechts een deel van de zoekresultaten binnen is kan de bezoeker al beginnen met raadplegen.

   

  Qua architectuur is hier sprake van een Atlantis 5 portaal dat is vormgegeven in de stijl van de website van de klant. Het Atlantis portaal heeft net als de website van het Haags Gemeentearchief een “responsive design”. Dit betekent dat het portaal geschikt is voor het gebruik op alle soorten van apparaten: vanaf PC’s tot tablets en telefoons. Het portaal detecteert het soort apparaat en schaalt dan automatisch mee.

  Naast de realisatie van de zoekfunctie is ook de module Gedrukte Bronnen in gebruik voor de verslagen en handelingen van de gemeenteraad alsook de gemeente (jaar)verslagen. Deze module maakt integraal onderdeel uit van het Atlantis portaal. Dit geldt overigens ook voor de overige (niet Atlantis) bronnen. Deze worden door Atlantis gezien als externe collecties waarvan de data qua structuur bekend is maar niet fysiek aanwezig is.

  Het portaal en de module Gedrukte Bronnen worden gehost door DEVENTit.

  Wilt u meer informatie hebben over het realiseren van portalen die ook geschikt zijn voor gebruik op telefoons en tablets, neem dan contact op met Herre Jan Veenema via 033– 299 2277 of hjveenema@deventit.nl. Hij zal u graag voorzien van de benodigde informatie.

Referenties

Diensten

Onderhoud en support

De garantie voor continuïteit en zekerheid.

Met een onderhoudscontract op onze softwareoplossingen krijgt u toegang tot onze helpdesk, oplossingen voor fouten en storingen en nieuwe versies van de programmatuur.

Via ons online beschikbare meldingensysteem worden problemen en vragen geregistreerd en kunt u de status en voortgang daarvan volgen. Daarnaast staan wij ook telefonisch en via e-mail tot uw beschikking.

Bij vernieuwingen in de softwareomgeving zorgt een onderhoudscontract ervoor dat uw software up-to-date blijft. Dit betreft dan o.a. vernieuwingen in ontwikkelomgevingen, ontwikkeltools, webbrowsers, koppelingen, koppelingsstandaarden, etc.

Een onderhoudscontract op onze softwareoplossingen garandeert daarmee continuïteit en zekerheid.

Hosting

Voor bedrijfszekere dienstverlening.

Hosting vraagt om een omgeving waarbinnen schaalbaarheid, bedrijfszekerheid en continuïteit van de dienstverlening zijn gegarandeerd. DEVENTit heeft een omgeving gerealiseerd die aan deze eisen voldoet en daarmee een optimaal platform biedt voor de hosting van websites, archief- en collectietoepassingen, internetapplicaties en portalen.

Bij het buiten de deur plaatsen van beheersystemen worden medewerkers  voor hun productie afhankelijk van de snelheid en de beschikbaarheid van het informatiesysteem. Voor een kwalitatief hoog niveau van dienstverlening aan het publiek is het noodzakelijk dat er gerekend kan worden op de continuïteit van de publieksfuncties. De behoefte aan opslagcapaciteit groeit sterk. Er gaan dan vraagstukken spelen als back-up en herstel van data bij calamiteiten.

In de architectuur van de hostingomgeving is rekening gehouden met al deze aspecten, waardoor een dienst kan worden geleverd die optimaal aansluit bij deze behoeften met een optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Hosting. Bedrijfszekerheid in dienstverlening.

Contact

Loading

Back to Top